nl
en

Consecutive Search richt zich op vaste- of tijdelijke invulling van management-, directie-, en specialistische functies.


arrow

icon2 Werkwijze


Heldere en transparante aanpak
Zodra wij een search opdracht krijgen begint het voortraject.

Wij besteden veel zorg en aandacht om het profiel van de te zoeken kandidaat helder te krijgen.

In de gesprekken met de opdrachtgever komt een aantal kernaspecten aan bod waar de kandidaat ten minste aan moet voldoen naast de “harde criteria” om succesvol te zijn in de functie.

Wij leggen deze kerncompetenties in het profiel vast en onderzoeken en testen tijdens de interviews met kandidaten of deze passen bij de betreffende man of vrouw.

Het actieve zoektraject:
Kernmerkend voor onze werkwijze is, dat we de research- werkzaamheden ten behoeve van opdrachten zelf uitvoeren. Daardoor kunnen binnen enkele weken kandidaten worden voorgesteld.

Tevens houden wij maximale grip op het gehele proces. Wij hebben en houden een sterke betrokkenheid met zowel onze klanten als met onze kandidaten.

Wij staan zozeer in voor de kwaliteit van ons werk dat we daar consequenties aan verbinden. Zo geven wij “garantie” op de door ons geplaatste kandidaten.

Mocht de arbeidsovereenkomst van de geplaatste kandidaat binnen 6 maanden na plaatsing ontbonden worden, omdat hij niet aan de vooraf bepaalde kerncompetenties voldoet, dan starten wij de opdracht op verzoek van onze opdrachtgever opnieuw zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.

iconnWe zijn gespecialiseerd in


icnFinanciele - en zakelijke dienstverlening
icnIndustrie, Logistiek & Bouw
icnMarketing & Communicatie
icnICT & Telecom
icnFarma & Gezondheidszorg
icnRetail

imgg Partners


imgg
Jan van der Does de Willebois
Telefoon: 035 - 699 60 67
Mobiel: 06 - 53 14 85 40
E-mail: does@consecutivesearch.nl

Jan heeft diverse management- en directie functies vervuld bij onder andere het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) en de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs Utrecht. In de jaren negentig was hij mede oprichter en partner van het marketing & communicatie bureau de Amsterdamse School. Sinds 2000 is hij actief als senior consultant in executive search en coaching. Hij richt zich met name op het invullen van management- en directiefuncties in de Zakelijke Dienstverlening, de Gezondheidszorg en de ICT.

Vanwege zijn ervaring op het gebied van transitie- en kwaliteitsmanagement richt hij zich op bedrijven en instellingen die zich, van aanbod naar vraag gestuurde organisaties, wensen te transformeren. Dit proces vereist specifiek management.

Hij is bestuurder van de stichtingen; het Utrechts Bureau voor Toerisme (UBT), het Cultuurhistorisch Centrum Utrecht, het Medical Council for Science Research and Development en de Stichting Diabetes Research. Daarnaast is hij lid van de Raad van Advies van Syntens (innovatienetwerk voor ondernemers) en sponsorambassadeur voor Villa Pardoes.
imgg
Heidi Sutorius
Telefoon: 035 - 699 61 42
Mobiel: 06 - 51 47 14 84
E-mail: sutorius@consecutivesearch.nl

Heidi werkt al meer dan 25 jaar op senior management- en directiefuncties in de wereld van Executive Search en Werving en Selectie. Naast haar Search werkzaamheden is zij een veel gevraagd coach op het gebied van Carrière vraagstukken.

Als Headhunter richt zij zich met name op de markt van zakelijke dienstverlening en retail. Heidi heeft zich verder gespecialiseerd in het bemiddelen en coachen van hoog opgeleide vrouwen die werkzaam zijn op top posities in de samenleving.

De meest voorkomende functies waarin wordt bemiddeld zijn Communicatie-, Financiële- en HRM specialisten op management- en directie niveau. Sinds 2003 heeft Heidi een Partnership met bureau HuijskensBickerton inzake de searchopdrachten voor communicatieprofessionals.

imggContact


Gooimeer 5-39
Postbus 5021
1410 AA Naarden
Tel: 035-6996067
info@consecutivesearch.nl

Route beschrijving naar ons kantoor
Algemene Voorwaarden